Ga terug

Logistiek medewerker

Heeze 38,75 uur

Als logistiekmedewerker ben je werkzaam in onze werkplaats in Heeze en ben je verantwoordelijk voor het aannemen en opbergen van binnenkomende goederen. Je helpt met laden en lossen en je bent een ondersteuning voor het werkplaatspersoneel.

Dit ga je doen

Als logistiekmedewerker ben je verantwoordelijk voor het aannemen en opbergen van binnenkomende goederen. Door jouw inzet ben jij een belangrijke schakel bij het:

 • Ontvangen en controleren van leveringen: De logistiekedewerker is verantwoordelijk voor het ontvangen van binnenkomende goederen, het controleren van de leveringen aan de hand van bijbehorende documentatie en het registreren van de ontvangen voorraad in het magazijnsysteem.
 • Beheren van voorraad: Het bijhouden van de voorraadniveaus is een essentiële taak van een logistiekmedewerker. Dit omvat het tellen van voorraad, het registreren van wijzigingen in het voorraadsysteem, het identificeren van eventuele discrepanties en het bestellen van nieuwe voorraad indien nodig.
 • Verzenden van bestellingen: Nadat de bestellingen zijn verzameld, is de logistiekmedewerker verantwoordelijk voor het correct verpakken, labelen en verzendklaar maken van de goederen. Dit omvat ook het organiseren van transport en het regelen van verzenddocumentatie.
 • Magazijnorganisatie en schoonmaak: Een opgeruimd en georganiseerd magazijn bevordert de efficiëntie en veiligheid van de werkplek. De logistiekmedewerker is verantwoordelijk voor het organiseren van de voorraad, het schoonhouden van de magazijnruimte en het naleven van veiligheidsvoorschriften.


Een typische werkdag begint om 07.30 uur in onze werkplaats in Heeze. Je start met een kopje koffie met jouw collega’s en gaat daarna aan de slag met het ontvangen en controleren van leveringen. Rond 09.30 uur hebben we koffiepauze en verder die ochtend ben je bezig met het beheren van de voorraad en is het rond 12.30 uur tijd voor de lunchpauze. In de middag ga je verder met waar je in de ochtend was gebleven en zorg je ervoor dat projecten verzendklaar zijn en alles gelabeld is en klaar is voor transport. Aan het einde van de dag laat je het magazijn schoon en opgeruimd achter en ga je rond 16.15 uur naar huis.

wat krijg je van ons

 • Je krijgt een markt conform salaris (op basis van 38,75 uur per week).
 • We starten met een jaarcontract en bij een positieve samenwerking van beide kanten verlengen we dit graag voor onbepaalde tijd.
 • Je ontvangt 24 vakantiedagen en 12 ATV-dagen (op basis van 38,75 uur per week).
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding voor je woon-werkverkeer van € 0,23 per kilometer.
 • Je komt te werken in een moderne en veilige werkplaats waarbij wij natuurlijk zorgen voor werkkleding en passende uitrusting.


Dit ben jij

Het helpt als je al wat jaren ervaring hebt met bovenstaande werkzaamheden, maar we willen je graag nog iets nieuws leren.

Als persoon herken je je in omschrijvingen als leergierig, handen uit de mouwen, fijn in de omgang, vakidioot. Verder vragen we:

 • Een heftruck certificaat (of wilt deze behalen).
 • Kun je goed werken binnen een klein team van 20/25 collega’s.
 • Vind je het belangrijk om het magazijn op orde te houden.Klaar om samen met ons te bouwen?

Reageer dan via info@bminterieurs.nl

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 040-2240338, vraag naar Berry Boelens